Dolžina vašega korenjaka menda odvisna od astrološkega znaka

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Vas zanima, s kakšno dolžino se lahko pohvali določen astrološki znak?
Oglej si celoten članek

Oven

Moški v znamenju Ovna imajo penise povprečne dolžine, včasih morda malo večje od povprečja. Najbolj fascinirajo njihova debelina in čvrsta moda.

Bik

Penis Bikov spada med največje, Biki pa so med astrološkimi znamenji tisti z najvišjo stopnjo spolne vzdržljivosti.

Dvojčki

Moški, rojeni v znaku Dvojčkov imajo ponavadi sicer penis povsem povprečne dolžine, vendar pa so v postelji iznajdljivi ljubimci.

Rak

Veličina Rakov se giblje okoli samega povprečja, kljub temu pa je dostojne debeline. Naj vas ne zavaja debelina njihovih mod, to so samo polprazne mošnje ...

Lev

Situacija je podobna kot pri Rakih, ni pretirano dolg, a je konkretne debeline. Lev se lahko pohvali z velikimi modi.

Devica

Moški, rojeni v znamenju Device, so zelo obdarjeni – lahko se pohvalijo z dolgim penisom in obsegom, ki navduši vsako damo.

Tehtnica

Velik obseg penisa, njegova dolžina pa je povprečna. Kar naj bi bilo specifično za Tehtnico, so ljubko formirani penisi, ki nimajo temnih lis.

Škorpijon

Moški, rojen v znamenju Škorpijona, je bolj zdrav kot večina dečkov iz okolice. Njegov kačon je ponavadi debel in impozantne dolžine.

Strelec

Čeprav Strelec s svojim penisom ne bo zmagal na natečaju za najdaljši penis, bosta njegovo seksi telo in vzdržljivost nadomestila ta izostanek.

Kozorog

Moški, rojeni v znamenju Kozoroga, se ne morejo pohvaliti s prevelikim paketom.

Vodnar

Večina njegovega daru leži v modih, ki lahko zrastejo skoraj do velikosti teniških žogic.

Ribi

Kljub večkrat sploščenim modom, je astrološki znak Ribi precej obdarjen, njegov penis pa lepo grajen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 02:33 23. Oktober 2015.

    devica ga pa nima.

  • h3o
    00:29 23. Oktober 2015.

    dvojček ima dvojni penis

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.