Doma ima osebnega kuharja

Foto: Ana Fetih
Foto: Ana Fetih
Iris Mulej ve, da gre ljubezen skozi želodec.
Oglej si celoten članek

Iris Mulej ima doma pravi zaklad, saj se njen fant Črt Slavec za štedilnikom odlično znajde. "Velikokrat, ko sedim pred televizijo, me Črt preseneti in kar sam od sebe pripravi slasten obrok. Seveda se tudi jaz izkažem, najraje s peko sladic. Drug drugega pogosto razvajava s hrano in se pri tem prav nič ne drživa nazaj. Je pa res, da je Črt kar malo jezen name, ker se že eno leto spravljam v telovadnico. Pravi, da je škoda, da ne treniram, glede na to,  kako dobre gene imam," je povedala Iris.

Telovadnica gor ali dol, Iris ima postavo, ki ji jo pošteno zavidamo in to, da rada obišče tudi restavracijo s hitro prehrano, se ji prav nič ne pozna: "Nič se ne paziva, je pa res, da sva pozorna, da ne jeva predelane ali umetne hrane. Pojeva veliko dobrega sadja, zelenjave in mesa, ko pa nama zapaše hitra prehrana, se ji ne odrečeva."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:19 3. Marec 2013.

    Kak je pa kaj z parjenjem, Irč!?!Maže kaj, maže!?!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.