Domača lepotica si je omislila zlate

Foto: Osebni arhiv Tina Gaber Foto: Mediaspeed.net Tina Gaber
Tina Gaber, lobistka in manekenka, se je odločila za prav posebno razvajanje.
Oglej si celoten članek

"Ne maram lakiranja nohtov, zato se vedno poslužujem manikire pri Tini, ki je obstojna več kot en mesec, kar je odlično, saj preprosto nimam časa za to, da bi redno skrbela za videz nohtov, sušila lak in eno uro gledala v zrak," nam je zaupala Tina Gaber, ki je po novem lastnica najdražje manikire na območju nekdanje Jugoslavije, ki nosi tudi dobrodelno noto.

Oblikovalke stilskega nakita Soyesmynameis by Blulidderlady, ki delujeta v sklopu zlatarstva Jana Jošta sta si za Tino zamislili nohte iz osemnajst karatnega zlata, okrašene z diamantom. Tovrstna zlata manikira je postala že pravi hit, del kupnine pa gre v roke ženskam, žrtvam nasilja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:19 12. Oktober 2013.

    Dobrodnost my ass. Enako precenjena beseda kakor bi kdo rekel, da je Karitas dober za ljudi. In najdražja manikira? V …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.