Domača resničnostna zvezdnika v tujini dobro služita

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Zaljubila sta se v resničnostnem šovu Ljubezen na seniku, danes pa nista le srečna zakonca temveč tudi uspešna poslovna partnerja.
Oglej si celoten članek

Erika in Damjan Smolak sta svojo ljubezensko zgodbo dopolnila s poslovno, doma imata namreč uspešno ekološko kmetijo, katere produkti slovijo tudi onkraj naših meja. Še posebno njun jabolčni mošt, ki gre še v Avstriji kot za med.

"V Avstriji se nama je ponudila poslovna priložnost. Ob Vrbskem jezeru imava stojnico, kjer gre v promet predvsem naš jabolčni mošt, ki ga Avstrijci zelo cenijo. Morda še raje prodajava v tujini, saj ni boljši le zaslužek, temveč tudi odnos. Seveda moraš biti tudi tam prijavljen, vendar so oblasti veliko bolj fleksibilne in pripravljene pomagati. Inšpektorji so ti v pomoč, namesto, da bi iskali le napake," pove Erika, ki Avstrijce z moštom razvaja skozi vse leto, pozimi na božičnem sejmu tudi s kuhanim.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:26 7. Avgust 2016.

    ta dva sta si bila očitno res namenjena

  • 10:22 7. Avgust 2016.

    Nista zvezdnika, temveč pridna in delovna kmeta.Z delom in super izdelki sta zaželjena povsod.No, sta zvezdi na delovnem področju.Čestitke,Erika in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.