Domen in Mirna nista več prijatelja

Foto: Žurnal24 Domen je zgrožen nad Mirninimi izjavami, slednja pa pravi, da o njem nikoli ni g
Mirna Reynolds je izjavila, da je zaradi Domna Kumerja mediji niso jemali resno, slednji pa je zaradi tega povsem šokiran.
Oglej si celoten članek

Mirna je Domna v medijih oblatila, da je škodoval njeni medijski podobi in da je mediji zaradi njega niso jemali resno. Štajerski pevec je zaradi njenih izjav močno šokiran, saj je Mirni pomagal v težkih časih – uredil ji je stanovanje, službo in ji celo dajal denar za projekte. Domen pravi, da je Mirni pomagal, ker je sam tako želel in ker sta bila prijatelja, čeprav ga je za pevko velikokrat skrbelo zaradi njenega načina življenja, saj naj bi se prevečkrat vdajala alkoholu.

"Nad njenimi izjavami sem razočaran, nisem pa presenečen. Z Mirno sva se o tem pogovorila, toda najinega prijateljstva je konec, saj po takšnem nategovanju ne moreva biti prijatelja," je za zurnal24.si povedal Domen, ki je dodal, da z Mirno že lep čas ne sodelujeta več.

"Najine poti so se razšle"

"Najino poslovno sodelovanje ni prinašalo nobenega zaslužka. Mirna se je morala izseliti iz Maribora, saj je zaradi svojih dejanj izgubila stanovanje. Še naprej sva ostala prijatelja, čeprav nisva bila več v tesnih stikih kot nekoč, saj so se najine poti razšle," je povedal Domen. Prijateljstvo med glasbenikoma pa je Mirna dokončno uničila s svojimi izjavami, da naj bi bil Domen kriv za njeno "bizarno medijsko podobo", kar je Domna izjemno razžalostilo, saj ji je vedno priskočil na pomoč.

Mirna je za zurnal24.si povedala, da o Domnu nikoli ni grdo govorila in da za svojimi izjavami stoji, ter potrdila, da je njunega prijateljstva res konec. "Sploh ne bi več nič komentirala. Če Domen misli, da ima prav, pa naj bo tako," je bila kratka Mirna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.