Domen Kumer Rebeki Dremelj "ukradel" poslovno idejo

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Nekaj podobnega je Rebeka počela že pred 12 leti ...
Oglej si celoten članek

Naš pevec in voditelj Domen Kumer se iz Avstrije seli nazaj v rodni Maribor. Tega sta se najbolj razveselila njegova babica in brat z nečakinjama. Domen bo gradil in gradnjo dokumentira v vlogih Domči zida svoj domči, ki jih vsak teden objavlja na svojih družbenih omrežjih. "Ko smo se s prijatelji pogovarjali o prigodah, ki so nastajale, ko sem gradil hiše v Avstriji, so vsi bili mnenja, da je izjemna škoda, da stvari niso posnete, in tako je nastal popravni izpit. Tokrat bo vse posneto in pri zidanju svojega novega doma bom imeli vse dokumentirano. In ker sem človek, ki zanimive in zabavne stvari rad deli z drugimi, sem se odločil, da v tem času, ko ljudem ne morem dati svojih nastopov, z njimi delim velik del svoje zasebnosti. Naj me vidijo in spoznajo, kakšen sem, ko sem umazan in v trenirki," o svoji ideji pove Domen. Pri tem mu pomagajo tudi znani Slovenci, doslej so na gradbišču rokave zavihali že Špela Grošelj, Damjan Murko, Jasna Kuljaj, gasilec Samo in Rebeka Dremelj

Prav Rebeka Dremelj pa je tista, ki je na podoben način pred dvanajstimi leti gradila svojo hišo. Imela je namreč TV oddajo, v kateri so ji znani Slovenci in Slovenke pomagali z gradbenimi deli. Zato se je pevka ob obisku Domnovega gradbišča pošalila, da ji je "ukradel" idejo. 

Domen pa nam je tudi zaupal, zakaj si želi vrniti v rodni Maribor. "Mislim, da nikoli nisem zares opustil misli, da se bom nekoč vrnil v Slovenijo, le vprašanje časa je bilo, kdaj se bo to zgodilo. Potreboval sem brco v rit, da se iz cone udobja podam na novo rušit zidove in oblikovat svoj dom. Vso to zapiranje mej in ukrepi povezani z epidemijo koronavirusa so bili točno to, kar sem potreboval. In sedaj smo tam, kjer smo, zidam nov dom in nestrpno čakam dan, ko se bom zbujal spet v naši lepi Sloveniji," pravi pevec.

V novo hišo naj bi se preselil že v jeseni, a je Domen spremenil načrte: "Želja je bila, da bi se lahko jeseni že vselil, ampak bomo videli. Prvotni načrt je bil, da bom hišo samo temeljito obnovil, sedaj pa sem se odločil, da jo bom podrl in zgradil popolnoma novo, kar bo seveda čas selitve bistveno podaljšalo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:39 4. April 2021.

    Domen Kumer in Rebeka Dremelj, tu ni kaj dodati, ... kaj bodo stalne karantene, nošenje mask zunaj, policijske ure, represija, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.