Domen Valič ne komentira govoric

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Domen Valič naj bi bil spet samski.
Oglej si celoten članek

Februarja nam je igralec in voditelj Domen Valič potrdil, da ni več samski. Njegovo srce je osvojila brhka plesalka Nika Horvat. "Ja, z Niko sva par. Sicer sva skupaj malo časa, a se poznava že nekaj let," je takrat za naš portal povedal simpatični Ljubljančan.

A ljubezenske pravljice naj bi bilo konec. Svet24 poroča, da sta se Domen in Nika razšla, menda zaradi različnih interesov. Govorice smo pri Valiču želeli preveriti, a o tej temi ni želel govoriti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:08 23. Junij 2017.

    Ko je zvedel, da sem mu jo v preteklosti mal pestval, ga je premagal lastni ego. Nič hudega se bosta …

  • 17:28 23. Junij 2017.

    Čedalje več je razhodov zaradi različnih interesov.<br />(SSKJ) interes = kar je, predstavlja komu določeno vrednoto<br />Torej nekomu ljubezen pomeni …

  • 16:02 23. Junij 2017.

    Pa še zažgan je bil v McDonaldsu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.