Domen Valič zaljubljen v plesalko

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Igralec Domen Valič je za naš medij potrdil, da je zaljubljen v plesalko.
Oglej si celoten članek

Domen Valič, igralec in voditelj oddaje Slovenija ima talent, je za Žurnal24 potrdil, da je v zvezi s postavno plesalko Niko Horvat.

"Ja, z Niko sva par. Sicer sva skupaj malo časa, a se poznava že nekaj let," je za Žurnal24 povedal simpatični Ljubljančan.

Jeseni je revija Nova pisala o Domnovi selitvi v Šiško. Takrat so napisali, da tako Vid kot tudi Domen živita s svojima izbrankama. "Ne, to ni res. To ne drži,“ je še dodal Domen.

Nike se spomnimo iz plesne skupine SheDivaz, ki je pred nekaj leti nastopila na odru oddaje Slovenija ima talent. S plesom se sicer ukvarja že od majhnih nog in je sodelovala že z velikimi glasbenimi imeni, kot so Severina, Saška Lendero in Hannah Mancini. Nastopala pa je tudi na različnih televizijskih oddajah, kot sta Spet doma in Moja Slovenija.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:06 24. Februar 2017.

    Seksa pa verjetno več kot ti :)

  • 17:39 24. Februar 2017.

    model je žgoljo, glumit pa sploh ne zna...

  • 17:38 24. Februar 2017.

    srečnica al kaj...phahahha...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.