Dominantne mame krive za uspeh

Foto: Žurnal24 Za uspeh se lahko zahvali svoji mami. (Foto: Shutterstock)
Za vsakim uspešnim fantom stoji ženska. A to ni njegova partnerica, pač pa ambiciozna mama.
Oglej si celoten članek

Nemški raziskovalci so odkrili, da ima večina uspešnih moških dominantne mame. Raziskava je pokazala, da so mame ključne v življenju moškega, še najbolj tiste, ki jih snahe nimajo najraje; dominantne mame.

Te so ''krive'' za uspehe svojih sinov na vseh področjih, celo na seksualnem. Raziskava je pokazala, da ambiciozne mame spodbujajo sinove, da ti na poti do uspeha dajo vse od sebe. Nemški raziskovalci z inštituta za antropologijo so do teh ugotovitev prišli po opazovanju opic, kjer so bili tisti z močnimi, trmastimi in dominantnimi mamami veliko višje na hierarhični lestvici v skupini.

"S pomočjo svojih sinov si mame povečajo potencialno število vnukov," je dejal Martin Surbeck, eden izmed raziskovalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.