Domnevna nezakonska hčerka Vladimirja Putina draži z vročimi fotkami

Foto: Profimedia Luiza Rozova Foto: Profimedia Luiza Rozova Foto: Profimedia Luiza Rozova Foto: Profimedia Luiza Rozova Foto: Profimedia Luiza Rozova Foto: Profimedia Luiza Rozova Foto: Profimedia Vladimir Putin
17-letnica pravi, da obožuje pozornost javnosti …
Oglej si celoten članek

Študentka, ki naj bi bila "tajna" hčerka Vladimirja Putina, je povedala, da je rada v soju žarometov, potem ko so ruski opozicijski mediji razkrili njeno identiteto. 

Luiza Rozova, 17-letnica, znana tudi pod imenom Elizaveta Krivonogikh, pa zaenkrat ni hotela potrditi ali zanikati, da je res Putinova hčerka. A če drži rek, jabolko ne pade daleč od drevesa, potem bi lahko bilo kaj na tem, saj pozornost obožuje tudi Putin. Luiza je tako pred kratkim dražila z globokim dekoltejem, pod katerim ni imela modrčka, Putinove fotografije zgoraj brez med jezdenjem pa so tako rekoč že legendarne. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.