Domov prišla s črvi v gležnju

Foto: POP TV survivor rana 2 Foto: POP TV survivor rana 1
Ena od tekmovalk Survivorja je na Filipinih staknila hudo okužbo. Potrebovala je operacijo.
Oglej si celoten članek

Tekmovalka Ines se je iz resničnostnega šova Survivor domov vrnila s hudo okužbo, ki jo je dobila na "rajskih“ Filipinih. Dobila je okužbo noge, zato je takoj ob vrnitvi v Slovenijo potrebovala operacijo.

"Zdravnik je rekel, da imam črve oziroma bube v nogi. Verjetno me je pičila žival in sproti odložila jajčeca. Prerezal je rano in notri so bila jajčeca in bube. Rano so pustili odprto, tako da se mi še vedno celi, a je veliko bolje, saj se takrat, ko se mi je najbolj zagnojilo, rane nisem mogla niti dotakniti," je za Pop TV povedala 22-letna tekmovalka.

Očitno je pred tekmovalci novega resničnostega šova velik izziv, saj jim ob težkih nalogah in psihičnem naporu nagaja tudi mati narava.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.