Donald Trump ali dlakav moški?

Foto: Beloved Shirts
Foto: Beloved Shirts
Zdi se, da Donald Trump ne neha biti inspiracija, tudi za oblikovalce in modne kreatorje. Od torte z njegovim likom, preko tiskanih majic, do ... kopalk!
Oglej si celoten članek

Odkar je stopil na mesto ameriškega predsednika, je Donald Trump ves čas v središču pozornosti. Nazadnje so si ga privoščili v Beloved Shirts, kjer so oblikovali kopalke z njegovo podobo. Gre za enodelni kopalni kostim z naslikanim Trumpovim obrazom. 


Cena kostima je okoli 50 dolarjev, če vam ni všeč lahko izbirate med več drugimi nenavadnimi kopalkami. Recimo takimi s podobo dlakavega moškega. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.