Donald Trump pozabil na Melanio in Barrona

Foto: Profimedia
Ameriški predsednik ne spada me največje kavalirje.
Oglej si celoten članek

Ameriškega predsednika Donalda Trumpa so na družabnih omrežjih označili za sebično osebo. Po spletu so namreč zaokrožile fotografije, kako je z ogromnim dežnikom v zelo vetrovnem vremenu ščitil le sebe in svoje lase, na Barrona in Melanio pa je gladko pozabil.



To sicer ni prvič, da je Trump pozabil na ženo. Da ne spada med največje kavalirje, se je pokazalo na dan, ko je zaprisegel kot predsednik. Pred Belo hišo sta ga čakala Barack Obama in njegova žena. Ko je stopil iz avta, ni počakal Melanie, da bi skupaj pozdravila predsedniški par, ampak se je kar sam "zagnal“ proti Obami.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:41 17. Januar 2018.

    Iz videa je razvidno, da je šel po stopnicah pač sam, saj so ozke, na vrhu pa je počakal ženo …

  • 16:01 17. Januar 2018.

    Fake news.

  • 11:04 17. Januar 2018.

    Kaj pa lahko pričakuješ od senilnega egoističnega starca - največjega kretena v zgodovini Amerike.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.