Donald Trump z neprimerno opazko o hčerki Ivanki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na intervjuju je Donald na vprašanje, kaj imata s hčerko Ivanko skupnega, je milijarder odgovoril, da seks.
Oglej si celoten članek

Leta 2013 sta Donald in Ivanka Trump skupaj nastopila v pogovorni oddaji Wendy Williams Show, kjer so jima zastavili vprašanje, kaj je njuna najljubša stvar, ki jo rada delata skupaj. "Nepremičnine ali pa golf," je prva odgovorila Ivanka.

In Donald? On je odgovoril: "No, želel sem reči seks, a tega z njo ne smem povezovati."

Donald je že večkrat presenetil s svojimi izjavami o Ivanki. Tako je na primer leta 2006, ko so ga vprašali, če bi se Ivanka slekla za Playboy, povedal: "Mislim, da tega ne bi naredila, čeprav moram priznati, da ima zelo lepo postavo. Že večkrat sem rekel, da bi jo peljal na zmenek, če ne bi bila moja hčerka."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:44 30. Oktober 2016.

    Ajde tele... bodi korekten in povej o komu pa pišejo na Nova24 ???? Aaaa,oni pa lahko poročajo enostransko....Res si gamad....

  • 15:54 30. Oktober 2016.

    kaka gamad ste žurnalovci. pravi mainstream meidj ste postali. jas res nevem zakaj tako pisarjenje proti trumpu. medtem pa o …

  • mph
    11:54 30. Oktober 2016.

    Kakšno človeško kozlanje je to bitje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.