"Donaldu je Melania le predmet"

Foto: EPA
Foto: EPA
Tako naj bi Donald Trump gledal na svojo ženo Melanio.
Oglej si celoten članek

Po mnenju strokovnjakinje za telesno govorico novi predsednik Združenih držav Amerike Donald Trump na svojo ženo Melanio gleda samo kot na predmet. Kot je za ameriški medij Mic povedala Susan Costantine je to opazilo veliko ljudi, ko so spremljali inavguracijo. Opazili so veliko razliko med odnosom zakoncev Trump in zakoncev Obama.

Trumpov odnos do Melanie je, kot je povedala Susan, zelo hladen: "Melania je zanj le predmet. Ne vidim nobene topline ali prave ljubezni in sočutja."

Za Independet pa je o njunem prvem plesu po inavguraciji spregovorila strokovnjakinja za govorico telesa Patti Wood. Med plesom je iz telesne govorice razbrala, da je njun odnos zelo neuravnovešen – Melania je do Donalda veliko bolj spoštljiva, kot on do nje. Kot je povedala Woodova je Trump ženo med plesom seksualno vlekel bližje svojemu mednožju. Melania pa se je umikala in s tem nakazovala, da se noče 'združiti' s svojim partnerjem.

Obe strokovnjakinji sta zaključili, da Donald daje vtis, da na Melanio gleda zgolj kot na predmet in ne kot na ženo in mamo svojega otroka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 14:02 26. Januar 2017.

    Tega novinarja in vse novinarski kader VPRAŠAM kaj pa njim pomenijo njihove soproge,matere ali otroci.Kako vas ni sram pisati te …

  • 13:59 26. Januar 2017.

    TITO IN JOVANKA. Dobro: Melanija in Urška ter druge predsedniške žene v javnosti z možmi so le spremljevalke, ki jih …

  • 11:47 26. Januar 2017.

    Si morda kdo upa reči, da je Urška Bačovnik Janezu Janši le predmet, ker je tudi med njima starostna razlika …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.