Dončić bo zaigral v priljubljeni seriji

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pravi, da košarkarske kariere ne bi zamenjal.
Oglej si celoten članek

Saša Dončić, nekdanji košarkar in oče Luke Dončića, se je preizkusil v novi vlogi, in sicer igralski, kot poročajo nekateri domači mediji. Saša je namreč zaigral v priljubljeni seriji Truplo, ki jo Pop TV predvaja na Voyu.

"Poklical me je Luka Štigl in vprašal, ali bi bil pripravljen na sodelovanje. Ker se nam je sezona ravno končala, sem imel časa več kot preveč in sem izziv sprejel. Izkušnja je bila res lepa. Igral sem prvič v življenju, lahko pa povem, da se mi je pred tem zdelo vse to veliko bolj preprosto. So mi pa zelo prizanesli, saj mi je celotna ekipa veliko pomagala. Všeč mi je, da v seriji nastopajo tako profesionalni igralci kot tudi amaterski," je o svoji prvi igralski izkušnji za Žurnal24 zaupal Dončić in priznal, da se košarki še ne misli odpovedati: "Košarka je moja prva ljubezen, v košarki sem celo življenje in vedno bo na prvem mestu, ne glede na to, kaj v življenju počnem."

V drugi sezoni serije, ki bo na sporedu konec poletja, pa bodo nastopili tudi Tina Gorenjak, Chorchyp, Gorka Berden in Tibor Baiee.

Foto: Profimedia Saša Dončić

  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 01:22 6. Junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • 23:25 5. Junij 2019.

    Verjetno pijano truplo, to bi mu šlo najbolje. Je pa sramota za Slovenijo, da lahko POP TV za njihov program …

  • 13:44 5. Junij 2019.

    Kaj? Truplo bo igral?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.