Dončić se je stisnil ob to krasotico, Anemarie ni bilo na spregled

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Megazvezdnica delila fotografijo z našim košarkaškim asom …
Oglej si celoten članek

Na zabavi, ki jo je ta teden na Dvorcu Zemono priredil Luka Dončić, je, kot je znano, nastopila tudi Severina, ki se je z veseljem stisnila ob Luko in fotografijo delila na svojem Instagramu. "Bila je to prekrasna noč s prekrasnimi ljudmi, V čast in zadovoljstvo mi je stati ob Luki Dončiću, ki je napisal del zgodovine. In poleg mojega prijatelja Bobija Marjanovića. Čestitke celotni slovenski reprezentanci," je zapisala Severina.

Fotografije razkošne zabave so preplavile Instagram, a med lepoticami košarkarjev, ki so objavljale utrinke z zabave, ni bilo Dončićeve dolgoletne partnerke Anemarie Goltes, prav tako je ni bilo zaslediti na objavljenih fotografijah, ki so pricurljale v javnost. Je pa Ana Luki na Instagramu pred zabavo javno čestitala za podpis 207  (ameriški dolarji) milijonske pogodbe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:48 12. Avgust 2021.

    kje je anamarija vas zanima.. pa šla je mal zapravljat tiste miljone.. aja pa spraševala je okol, kolk ma že …

  • 15:44 12. Avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 15:41 12. Avgust 2021.

    Ostarela Severina pač ni kaka krasotica. Nikoli ni bila kaj posebnega.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.