Dorina S. je zmagovalka 2. tedna

Foto: Žurnal24 Zmagovalna fotografija 2. tedna se imenuje Na izi:).
Bralci spletnega portala zurnal24.si ste tokrat izbrali zmagovalko drugega tedna naše velike nagradne igre Moje noro poletje. Najbolj vam je bil všeč poljub, naslovljen Na izi:).
Oglej si celoten članek

Pošiljateljica Dorina S. iz Sevnice je zmagovalno fotografijo naslovila Na izi:) in razložila, da je zanimiva podoba nastala na izletu s prijatelji na morju. Da je bil prikupen poljub z drugačno kompozicijo ves čas favorit, kažejo tudi komentarji pod fotografijo.

Dorina bo za nagrado dobila Žurnalovo majico, fotografija pa se bo uvrstila v veliki finale in se potegovala za eno od glavnih nagrad: Samsungovo plazma TV, Candy vinsko omaro in Philips Data/MP3 predvajalnik.

 

Moje noro poletje

Vstopite v portal in glasujte za vašo naj sliko!

Pošljite nam svojo sliko!
Bi v nagradni igri sodelovali tudi vi? Povsem preprosto je. Pošljite nam MMS s svojo noro poletno fotografijo na številko 4224, v zadevo (subject) vpišite IGRE POLETJE. Vaše fotografije bomo objavljali na portalu zurnal24.si in v časniku Žurnal24. Fotografije za časopis bo ocenila strokovna komisija, na portalu pa jih ocenjujete uporabniki sami.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.