Doroteja ostaja kljub novi nevesti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Artur Štern in njegova Mija sta včeraj potrdila, da se bosta 20. avgusta poročila na Štajerskem.
Oglej si celoten članek

"Najina poroka bo naslednjo soboto, 20. avgusta. Izbrano imam že obleko, ki bo rožnate barve, povabljenih pa bo okoli sto svatov," nam je zaupala Arturjeva peta nevesta Mija, ki je tudi potrdila, da mu je postavila pogoj, da se mora znebiti Doroteje. "To je osnovni pogoj, logično," pravi Mija.

Skoraj v isti sapi pa nam je Artur zatrdil: "Doroteja obstaja in ostaja. Če bo tečna, bo šla, drugače pa bo ostala. Tu sploh ne vidim problema." Je to že prvi zakonski prepirček? Artur se je namreč z Mijo že poročil na Vrabčah, tokrat pa se bo prvič poročil izven svojega posestva in se poroke že veseli.

Zanimalo nas je, ali ima morda v mislih celo šesto nevesto. "Tudi, ampak za zdaj pustimo to stati," je bil skromen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:41 12. Avgust 2011.

    Ali res ni drugih zanimivih stvari kot ta Artur ,leta že ima ampak pameti paod nikoder.,

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.