Doroteja Premužič na tečaju pri Kim Kardashian

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Bivša Playboyeva zajčica Doroteja Premužič je v Dubaju spoznala Kim Kardashian in se z njo tudi slikala.
Oglej si celoten članek

Doroteja Premužič, slovenska vizažistka in nekdanja Playboyeva zajčica, se je v Dubaju udeležila tečaja ličenja, ki ga je vodil Mario Dedivanović, osebni vizažist zvezdnice Kim Kardashian. Tečaj, ki stane od 490 do 1550 evrov je trajal osem ur. Najdražja karta je vključevala tudi fotografijo s Kim in Mariem ter darilno vrečko, v kateri je bilo ličil v vrednosti treh tisoč evrov.

Na tečaju je Mario, hrvaški vizažist, pokazal trike ličenja in obiskovalce naučil novih tehnik. Poleg tega pa je na odru nastopila tudi Kim, ki je vsem prisotnim svetovala, kako se bolje samopromovirati in kako čim bolje uporabljati družabna omrežja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:47 16. Januar 2017.

    gliha v kup štriha .. tulk plastike na enem mestu, da bi imeli gasilci kar težave .. seveda bjonda kot …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.