Doroteja Premužič prizna, da se s fantom na veliko razvajata

Foto: Ana Fetih Doroteja Premužič in Katarina Benček
To sta si s fantom privoščila za obletnico.
Oglej si celoten članek

Doroteja Premužič, vroča svetlolaska, podjetnica in umetnica ličenja, je že nekaj let srečna v objemu svojega partnerja Gala.

Golobčka sta prejšnji mesec praznovala že peto obletnico, ki sta jo proslavila prav razkošno.

"Zelo rada se razvajava in hodiva na potovanja. V začetku decembra sva si tako privoščila oddih v toplicah, za novo leto pa sva skočila v Beograd. Meni ogromno pomenijo presenečenja, glede daril pa sva precej praktična, podariva si, kar tisti hip potrebujeva ali si želiva. Na primer kakšno torbico ali čevlje," nam je zaupala Doroteja, ki je letos polna novih poslovnih načrtov.

V drugi polovici leta si kot umetnica ličenja želi preizkusiti v Dubaju in ker vso svojo pozornost posveča poslu, o temu, da bi si z Galom omislila družino, zaenkrat še ne razmišlja.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.