Douglas je Shio svaril pred Carey

Foto: Žurnal24 Michael s Shio in Carey, ki sta se razšla konec oktobra. (Foto: Reuters)
Michael Douglas pravi, da je Shio LaBeouf, mlajšega soigralca iz filma Wall Street: Denar nikoli ne spi, svaril pred igralko Carey Mulligan. Shia in Carey sta se nemreč nedavno razšla.
Oglej si celoten članek

Mladi igralec Shia LaBeouf se je med snemanjem filma Wall Street: Denar nikoli ne spi zaljubil v soigralko Carey Mulligan, s katero sta kmalu postala par. Nova zveza pa že od samega začetka ni bila všeč Michaela Douglasu, ki je 24-letnemu zvezdniku svetoval, naj ne meša kariere z zasebnim življenjem.

 

"Posvaril sem ga pred tem. Rekel sem mu, naj se ne zapleta z glavno igralko," je pojasnil Douglas in dodal, da mu je žal, da mu Shia ni zaupal. Razmerje med Shio in Carey se je namreč končalo po enem letu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.