Douglas požel aplavz večera

Foto: Žurnal24 Douglas je, kot trenutno kaže, premagal raka. (Foto: Reuters)
Michaela Douglasa so z velikim aplavzom pozdravili na podelitvi Zlatih globusov.
Oglej si celoten članek

Ko je igralec stopil na oder, da bi podelil nagrado za najboljši film, se je dvorana dvignila na noge in ga bučno pozdravila. "Verjetno obstaja še kakšen enostavnejši način, kako priti do takšnega aplavza. Zelo sem vesel, da sem nocoj tukaj,“ se je pošalil 66-letnik, ki je avgusta razkril, da ima raka na grlu.

Douglas je na prireditev prišel s soprogo Catherine Zeta Jones. Na rdeči preprogi je poklepetal s številni novinarji, vesel, da je po dolgem času spet na kakšni javni prireditvi. "Čudovito se počutim. Prejšnji teden sem izvedel, da je tumor izginil. Vesel sem, da sem spet zunaj,“ je povedal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.