Douglas prešibak za Oskarje

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Michael Douglas bi moral biti med podeljevalci letošnjih oskarjev, a je nastop odpovedal.
Oglej si celoten članek

Catherine Zeta-Jones bo na letošnjo podelitev oskarjev prišla sama. Njen mož se je namreč "zaradi izmučenosti" ne bo udeležil. "Zadnje čase je bil Douglas zelo zaposlen s promocijo svojega novega filma Liberace,“ pišejo ameriški mediji in dodajajo, da igralec na najnovejših fotografijah ni videti najbolje.

Novica, da ga na Oskarje ne bo, je vznemirila zlasti zvezdnikove oboževalce, ki se bojijo, da so se Michaelove zdravstvene težave vrnile. Spomnimo, da je igralec pred dvema letoma zbolel za rakom na grlu. Bolezen je premagal, kljub temu pa mora vsakih šest mesecev na preventivni pregled.

Douglas je v zadnjem času sicer pod velikim stresom, in to ne le pod službenim. Sive lase mu namreč povzroča tudi njegov sin Cameron, ki sedi v zaporu, kjer mu grozi s smrtjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.