Douglas se je ženi moral bogato odkupiti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Potem ko je Michael Douglas pred dnevi pretresal medije s svojo izjavo, se je moral svoji ženi bogato oddolžiti.
Oglej si celoten članek

Igralec Michael Douglas je svojo ženo Catherine Zeta-Jones močno osmešil, ko je pred nekaj dnevi v intervjuju povedal, da je dobil raka na grlu zaradi virusa, ki se prenaša z oralnim seksom. Kljub temu, da je svojo izjavo kasneje omilil in pojasnjeval, kaj dejansko je hotel reči, je bila Catherine zaradi tega zelo potrta.

"Bila je besna in ponižana, ko je vse svet izvedel, kaj je igralec bleknil," je povedal vir. "Michael se je ženi takoj opravičil in skušal umakniti svojo izjavo, vendar se škode ni dalo popraviti – ves svet se je spraševal, ali ima Catherine virus ali ne."

Michael je takoj ukrepal in ženi kupil diamantno ogrlico, vredno 40 tisoč dolarjev. Kaj mislite, mu je oprostila?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.