Douglas: "Tumorja ni več"

Foto: Žurnal24 Michael Douglas je imel tumor na grlu. (Foto: Flynet)
Iz Hollywooda prihajajo dobre novice. Michael Douglas je, kot trenutno kaže, premagal raka.
Oglej si celoten članek

V prvem intervjuju po kemoterapiji je zvezdnik v oddaji Today izjavil: "Zdaj, ko tumorja ni več, obstaja velika verjetnost, da sem raka premagal."

Douglas, pri katerem so odkrili raka v četrtem stadiju, je tudi povedal, da se počuti zelo dobro, saj se mu je po šestmesečnem zdravljenju končno povrnil apetit. "Vsak mesec moram sicer še na preventivni pregled. /.../ Shujšal sem za več kot 14 kilogramov, a sem se že nazaj zredil, in sicer za pet kilogramov."

V teh težkih in negotovih časih je imel veliko časa za razmišljanje. Skrb njegove družine in oboževalcev ga je globoko ganila. "Kar naenkrat začneš ceniti stvari, ki v življenju dejansko štejejo," je v intervjuju, ki ga bodo predvajali v dveh delih, še izdal igralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.