Douglasovemu sinu pet let zapora

Foto: Žurnal24 Cameron Douglas s svojim slavnim očetom. (Foto: Flynet/JLP) Foto: Žurnal24 Cameronova starša, Michael Douglas in Diandra Douglas, po sojenju, na katerem so Foto: Žurnal24 Cameronova starša, Michael Douglas in Diandra Douglas, po sojenju, na katerem so Foto: Žurnal24 Cameronova starša, Michael Douglas in Diandra Douglas, po sojenju, na katerem so Foto: Žurnal24 Cameronova starša, Michael Douglas in Diandra Douglas, po sojenju, na katerem so Foto: Žurnal24 Cameronova starša, Michael Douglas in Diandra Douglas, po sojenju, na katerem so
Cameron Douglas, sin uspešnega igralca Michaela Douglasa, je obsojen na pet let zapora.
Oglej si celoten članek

Zaradi posedovanja in preprodajanja drog so Cameronu Douglasu dosodili pet let zapora. Ta se je na sojenju opravičil in priznal, da je imel več priložnosti spremeniti svoj način življenja. Sodnik Richard Berman je dejal, da ko so januarja Camerona spoznali za krivega, ni bil prepričan, da se bo ta odpovedal drogam.

Dejal je tudi, da je upošteval več kot 20 pisem, ki jih je prejel od Cameronovih bližnjih podpornikov. Med njimi je tudi pet strani dolgo pismo, ki ga je poslal Michael Douglas. V njem je prosil, naj bo sodnik do njegovega sina prizanesljiv, saj naj bi družinska slava in zgodovina uživanja drog pripomogli k njegovi zasvojenosti in kriminalnim dejanjem. "Rad imam svojega sina, a nisem slep glede njegovih dejanj. Nočem, da bi se zlomil," je zapisal Douglas.

Sodniku so pisali tudi Cameronov dedek Kirk Douglas in soproga Michaela Douglasa Catherine Zeta-Jones.

Cameron, ki je bil aretiran julija lani, je priznal, da je preprodajal kokain in metamfetamin. Grozilo mu je deset let zapora, a so njegovi odvetniki dosegli znižanje kazni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.