Doutzen pokazala sinčka

Foto: Žurnal24 Doutzen je Phyllona rodila 21. januarja. (Foto: Twitter)
Victoriin angelček Doutzen Kroes je na Twitterju objavila fotografijo svojega novorojenega sina.
Oglej si celoten članek

25-letna nizozemska manekenka Doutzen Kroes, ki je že vrsto let eden od zaščitnih obrazov znamke spodnjega perila Victoria's Secret, je na Twitterju objavila fotografijo svojega en teden starega sina, ki sta ga z možem Sunneryjem Jamesom poimenovala Phyllon Joy Gorre. "Tukaj je moja fotografija. Hvala očku in mamici,“ je Phyllon "zapisal“ na Twitterju.

James je 21. januarja oboževalcem sporočil, da je Doutzen rodila. "Zaljubljena sva vanj in ne moreva opisati, kako se počutiva. Phyllon je v najinih življenjih," je zapisal James, ki se je z manekenko poročil novembra lani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.