Downeyjev sin po (napačnih) očetovih stopinjah

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Potem ko je Robert Downey Jr. kar nekaj časa preživel na klinikah za odvajanje, je zdaj na vrsti njegov sin.
Oglej si celoten članek

Indio Falconer Downey je star komaj 20 let, a se že mora prijaviti na kliniko za odvajanje, kamor odhaja zaradi zlorabe zdravil na recept. Da gre po stopinjah očeta Roberta Downeyja Jr., ki je imel več let težave z drogami, je za medije potrdila njegova mama, Robertova nekdanja žena Deborah Falconer. A ta je poudarila, da njen sin ni zasvojenec. "Jemal je eno tableto na dan. Zdaj se zdravi s holistično terapijo," je pojasnila in dodala, da upajo, da ga bodo pozdravili s homeopatijo in ne z zdravili. "Trenutno uživa veliko vitaminov in organsko hrano."

Robert se na pisanje medijev o sinovem odhodu na odvajanje še ni odzval, je pa vir blizu igralca povedal: "To je prava nočna mora zanj, saj se Indio še nikoli ni znašel v težavah."

Robert in Indiova mama sta se poročila leta 1992, a sta se že po štirih letih ločila, ko je zdaj 48-letni igralec postal zasvojen s heroinom, kokainom in marihuano. Downey je bil takrat aretiran zaradi posedovanja drog, vožnje po vplivom prepovedanih substanc in posedovanja orožja. Deborah je zato vzela njunega sina in ga zapustila. Za Roberta se je takrat začelo težko obdobje – sledilo je še več aretacij in obiskov klinike za odvajanje, dokler ni za eno leto obsedel v zaporu. Potem je bil aretiran še dvakrat, a leta 2001 se je končno streznil in se očistil vseh drog.

Kmalu zatem je spoznal svojo sedanjo ženo Susan Levin, s katero sta lani povila sina Extona in Robert se je vrnil med spoštovane igralce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.