Doživite orgazem

Dve od treh žensk nikoli ne doživita vaginalnega orgazma, čeprav normalno doživljajo orgazem s stimulacijo klitorisa. Nekatere izmed njih so pripravljene narediti vse, da bi dosegle tovrsten užitek. Zdravstvo se je že odzvalo na njihovo (nezadovoljeno) potrebo.
Oglej si celoten članek

Vbrizganje injekcije s hilaruonsko kislino v G-točko skozi vaginalno odprtino je rešitev, ki ste jo morda čakali tudi vi. Hilaruonsko kislino običajno uporabljajo v lepotni kozmetki za zapolnitev obraznih gub. Njen učinek je napihnjenost, ker nase vleče vodo. Na tak način poveča tudi G-točko, ki je lahko tako lažje dosegljiva.

A seveda ni vse tako lepo, kot se morda zdi na prvi pogled. Ob omenjenem postopku namreč obstaja nevarnost poškodbe sečevoda. Ta je zelo blizu G-točke in to ima lahko nevarne posledice, saj obstaja možnost, da nenatančnost vboda injekcije preluknja sečevod, ki pa se zelo težko celi. Sečevod se lahko zoži in to vodi v resne težave z uriniranjem.

Težava je tudi v tem, da tovrstna injekcija ne more vplivati na jakost vzburjenosti. Ta "izum" je pravzaprav najbolj na roke pisan tistim, ki od ženskih težav dobivajo denar – za nesrečnice, ki so prikrajšane za užitek, pa to nikakor ni najbolj idealna rešitev težav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.