'Dr. Phil me je nadlegoval'

Foto: Žurnal24 Dr. Phil je verjetno najbolj znan psiholog v ZDA.
Sara Morrison trdi, da jo je svetovno znan psiholog dr. Phil McGraw leta 1984 spolno nadlegoval.
Oglej si celoten članek
Dr. Phil, psiholog, ki je zaslovel kot redni gost oddaje Oprah Winfrey, ni tako človekoljuben, kot ga prikazujejo mediji.

To trdi Sara Morrison, ki se je pri njem zaradi depresije zdravila leta 1984. "Vsak dan občutim posledice njegovih dejanj. Spremenil je moje življenje. Je ropar in tiran. Američanom ne bi smel soliti pameti in jim narekovati, kako naj živijo. Vedno sem imela zelo slabo mnenje o sebi. Bila sem depresivna, osamljena in nagnjena k samomoru. Ko sem se zdravila pri njem, mi je zabičal, da ga moral večkrat na dan poklicati. Tudi on me je. Najmanj trikrat na teden pa sem morala na terapijo," je za National Enquirer povedala Sara.

Njun odnos se je spremenil nekaj mesecev pozneje. Čeprav jo je še vedno zdravil, jo je zaposlil v svoji ambulanti. "Že prvi dan me je začel otipavati. Ves čas me je silil, naj se mu usedem na kolena. Celo takrat, ko se je po telefonu pogovarjal s svojo ženo ali pacienti. Božal me je po notranji strani stegen. Prsti so mu zahajali tudi v moje mednožje," še trdi Morrisonova.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.