Drama po polfinalu Evrovizije: Živčni zlom Črnogorca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Ko je izvedel, da se ni uvrstil v finale Evrovizije, se mu je zmešalo.
Oglej si celoten članek

Črnogorski predstavnik Slavko Kalezić je na letošnji Evroviziji svoje razočaranje nad neuvrstitvijo v finale pokazal jasno in predvsem glasno.

"Vsi se čudijo njegovi reakciji, ki sploh ni bila primerna. Po tem, ko so prebrali glasove in ko je izvedel, da se ni uvrstil v finale, se je začel dreti na tehnike in na večji del svoje delegacije. A to še ni vse. Od silnega besa je začel jokati in dvorano zapustil v solzah. V hotelu ga organizatorji niso uspeli potolažiti. Z enim od članov delegacije je preživel celo noč, saj ga je ta tolažil," je za srbski Blic povedal neimenovani vir iz Evrovizije.

Srbski medij je za izjavo prosil tudi Slavka, a se ta ni javljal na njihove klice. Član njegove delegacije pa je povedal, da je Kalezić jezen na medije in da z njimi ne želi več imeti opravka.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:50 15. Maj 2017.

    D'best! Tip je Bruno od Sascha Kohen-a v live inačici. :))

  • 21:57 15. Maj 2017.

    Taprav predstavnik nato liberalnih fašistov, njihov tipičen primerek.

  • 14:08 15. Maj 2017.

    Drama queen.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.