Drama srbske princese: Hči v sekti, življenje pastorka visi na nitki

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Družinskim težavam ne uidejo niti predstavniki modre krvi.
Oglej si celoten članek

Družino srbske princese Katarine Oxenberg, hčerke Elizabete Karađorđevič, je doletela nova tragedija. Medtem ko se še naprej trudi, da bi hči Indio izvlekla iz sekte, ki seksualno zlorablja svoje člane in v kateri je že od leta 2011, se ji je zgodila nova drama. Sin njenega bivšega soproga se je pri rosnih šestnajstih poskušal obesiti, a mu, na srečo ni uspelo. Zdravniki se sedaj borijo za njegovo življenje. 

Fant, ki ga je Katarine v času zakona z njegovim očetom vzela povsem za svojega, si je med zdravljenjem v psihiatrični bolnišnici poskušal vzeti življenje. Razlog naj bi bil spor z dekletom in slab odnos z očetom. Tragično novico je sporočila njegova mama, Carrie Mitchum, hči igralske legende Roberta Mitchuma: "Moj sin se je obesil. Ne reagira in ne diha dobro. Ne vemo, ali bo preživel." Vendar je na družabnih omrežjih že sporočila, da se bo verjetno izvlekel. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:47 5. Avgust 2018.

    a je nuna v vatikanu? v tej sekti jih tudi spolno zlorabljajo...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.