Drama v Kmetiji: Maja se je zgrudila

Foto: Planet TV maja Foto: Planet TV maja
Nekdanja tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek Maja se je v kuhinji nenadoma zgrudila.
Oglej si celoten članek

Na pomoč so ji takoj pohiteli njeni sotekmovalci in fant Niko, ki je bil zelo zaskrbljen. "Ustrašil sem se, saj sem bil prvič ob nekom, ki se je zgrudil. Skrbi me še toliko bolj, saj gre za moje dekle," je povedal mladenič.

Maja pravi, da ne ve, zakaj je za trenutek izgubila zavest. Spomni se le, da ji je začelo piskati v ušesih. Morda je krivo pomanjkanje spanca. Zaradi poškodbe na roki ponoči namreč ni zatisnila očesa.

Maja je sicer iz šova že izpadla, a se je skupaj z nekdanjimi tekmovalci vrnila na posestvo. Kaj točno je njihova naloga, še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:38 1. December 2015.

    Dol mi visi kaj ti misliš. Ti si samo obična pederčina.

  • 16:24 1. December 2015.

    Pa dej nehi srat na vse mile viže in ne potvarjaj teksta v članku! V njem ni nič omenjeno 'Na …

  • 13:56 1. December 2015.

    Piše se Na kmetiji in ne v kmetiji. Vi pojma nimate kaj je slovnica.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.