Drama v zraku: Zvezdnik ujet na letalu, ki se je znašlo v težavah

Foto: Profimedia
Letalu naj bi kmalu po vzletu počile pnevmatike.
Oglej si celoten članek

Letalo, ki je bilo na poti z letališča v New Jerseyju proti Londonu, se je znašlo v težavah kmalu po vzletu. Razneslo naj bi dve od pnevmatik. Pilot naj bi hitro ugotovil, kaj se je zgodilo in sprožil postopek za zasilni pristanek. 

Kontrola letenja je letalo preusmerila z letališča Teterboro na letališče v Springfieldu v Massachusettsu, od kjer so ga preusmerili na letališče v New Windsorju v zvezni državni New York. Preden so začeli s postopkom zasilnega pristanka, so želeli zmanjšalti količino goriva v letalu.

Na tleh je čakalo devet gasilskih tovornjakov in 12 reševalnih vozil. Po več urah je letalo le varno pristalo na letališču v New Windsorju. 

Na letalu je bilo 16 ljudi. Med njimi je bil tudi raper in producent Post Malone, ki bi moral v petek nastopiti v Angliji, navajajo ameriški mediji. Post je v ponedeljek nastopal na podelitvi MTV-jevih nagrad, kjer je prejel nagrado za pesem leta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:47 21. Avgust 2018.

    Glede na to koko je grd je škoda,da ni strmoglavu,da se takle gravži ne bi več razmnožval??

  • 21:28 21. Avgust 2018.

    Zvezdnik? Jaz vidim na sliki samo enega grdo potetoviranega tipa.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.