Dramatični prizori: 28-letni glasbenik umrl med nastopom, so bile krive luči?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Costa Titch je dočakal le 28 let.
Oglej si celoten članek

Na festivalu Ultra Music Festival v Johannesburgu je prišlo do tragičnega dogodka. Raper Costa Titch se je sredi pesmi najprej spotaknil, na noge mu je pomagal glasbeni kolega, nato pa je padel z odra. 28-letnika, ki je v svoji domovini veljal za veliko zvezdo, so takoj prepeljali v bolnišnico, kjer pa mu zdravniki niso mogli več pomagati.

"Smrt je na tragičen način potrkala na naša vrata in nam vzela dragega sina, brata in vnuka Constantinosa Tsobanoglouja, ki so ga v Južnoafriški republiki ljubili in častili pod vzdevkom Costa Titch," je njegova družina zapisala na družbenih omrežjih in se zahvalila reševalni ekipi in tudi drugim, ki so bili v njegovih zadnjih urah ob njem.

O vzroku smrti lahko mediji v tem trenutku le ugibajo, portal IOL pa piše, da je imel zvezdnik epilepsijo in da bi zadnji napad lahko sprožile utripajoče luči na odru.

Costa Titch je bil najbolj znan po pesmi Big Flexa. Video je na YouTubu zbral več kot 45 milijonov ogledov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:38 13. Marec 2023.

    Podnebne spremembe so nevarna zadeva.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.