Drugi otrok za Dreo De Matteo

Foto: Žurnal24 Družini se je pridružil še en član. (Foto: Flynet)
Igralka Drea De Matteo je povila svojega drugega otroka.
Oglej si celoten članek

Igralka Drea De Matteo, najbolj poznana po vlogi v seriji Sopranovi in Joey, se je s svojim zaročencem, glasbenikom Shooterjem Jenningsom, razveselila drugega otroka. Ta teden je rodila dečka.

Srečni očka je veselo novico objavil v četrtek na Twitterju. "Waylon Albert ‘Blackjack’ Jennings je prišel, ljudje," je zapisal in dopisal, da sta se odločila sinka poimenovati po njegovem pokojnem očetu, country pevcu Waylonu Jenningsu.

Na socialnem omrežju je srečnemu paru čestitalo veliko prijateljev, med njimi tudi DJ-ka in nekdanje dekle Lindsay Lohan Samantha Ronson.

39-letna igralka in osem let mlajši glasbenik že imata triletno hčerko Alabamo Gypsy Rose. Par se je zaročil junija 2009, glasbenik je svojo drago zaprosil kar na odru med koncertom v New Yorku.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.