Drugi otrok za Sandro?

Foto: Žurnal24 Sandra ima po težkem obdobju znova razlog za smeh. (Foto: Flynet/JLP)
Novopečena mama Sandra Bullock naj bi posvojila še drugič.
Oglej si celoten članek

Vir blizu Sandre Bullock je za Chicago Sun-Times potrdil, da bo igralka kmalu dobila še enega otroka. Zvezdnica je na začetku leta posvojila temnopoltega fantka Louisa, za katerega bo po ločitvi od Jesseja Jamesa, ki jo je varal, skrbela sama.

"Ne bi bil presenečen, če bi posvojila bratca ali sestrico za Louisa. Po vsej verjetnosti v roku enega leta,"
je povedal vir.

Oskarjevka je sicer trenutno osredotočena na dve stvari v svojem življenju – na sina in ločitev od Jamesa. Pred dnevi je celo razkrila, da se za nekaj časa poslavlja od igralske kariere.

Sandra in Jesse sta za posvojitev Louisa potrebovala štiri leta, dobila pa sta ga januarja letos. Novico o otroku pa sta pred javnostjo skrivala kar tri mesece.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.