Drugi poskus za Celine

Foto: Žurnal24 Po koncu turneje bo ravno pravi čas za drugi poskus, je prepričana Céline.
Pevka Céline Dion z nestrpnostjo pričakuje konec svoje svetovne turneje, saj se bosta z možem Renéjem po njej posvetila prav posebnemu projektu.
Oglej si celoten članek

Zakonca bi rada povečala svojo družino, kar nameravata storiti po končani turneji. Céline Dion in René Angelil že imata sedemletnega sina Renéja Charlesa, ki je bil spočet z umetno oploditvijo, a bi mu z veseljem podarila še bratca ali sestrico. Kljub vsemu pa Céline ne bo preveč razočarana, če jima ne bo uspelo. "Poskusila bova, ko končam turnejo. Če bo vse po sreči, bom spet noseča. Malo upanja imam, ampak saj sem že bila blagoslovljena. Šest let sva se trudila za Renéja Charlesa, imava najinega čudežnega otroka," je dejala pevka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.