Družina Luke Dončića se je povečala za novega člana

Foto: Profimedia
Kako je lepa!
Oglej si celoten članek

Luka Dončić in njegovo dekle Anamaria Goltes sta si, kot kaže, omislila novega psa. Pomerancu Hugu, ki ima celo svoj profil na Instagramu, se je pridružila psička Gia.  Po vsej verjetnosti je Gia bela švicarska ovčarka. Za to pasmo pravijo, da so živahni, poslušni in trdnega značaja. 

Več o pasmi pomeranec najdete TUKAJ.

Foto: Instagram luka dončić Beli švicarski ovčarji so potomci nemških ovčarjev. Ko so se v leglih nemških ovčarjev skotili mladički z recesivnim genom za bel kožuh, so nekateri rejci začeli z načrtno vzrejo teh psov. Nemčija jih je sicer že v tridesetih letih prejšnjega stoletja diskvalificirala od standarda pasme nemški ovčar. Danes gre za priznano pasmo tudi s strani kinoloških zvez, obravnavajo pa jo kot ločeno pasmo.

Foto: Instagram luka dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:25 10. December 2019.

    Sem pa mislil, da je deda Srbobran od mrtvih vstal. :)

  • 19:43 10. December 2019.

    JMPM!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.