Družina princese Diane skrila njeno krsto

Foto: Profimedia
Nateg. Dianin grob je prazen.
Oglej si celoten članek

Grobnica princese Diane, kamor romajo njeni oboževalci, ki morajo, če se ji želijo poklonili, odšteti 23 dolarjev, je prazna, razkriva Radaronline.

Diana ni pokopala na otočku na posestvu njene družine, Althorp Park, ampak v grobnici cerkve St. Mary's Church v vasi Great Brington, kjer je tudi žara njenega očeta. Družina pokojne princese je njeno krsto skrila, saj se boji vandalov. "V zadnjih 20 letih je prišlo do štirih vlomov v grobnico,“ je povedal njen brat.

Njene posmrtne ostanke so v cerkvi zavarovali z jekleno ograjo in detektorji gibanja. Princesa Diana je umrla 31. avgusta 1997. Dočakala je le 36 let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.