Družinske težave Steffi Graf: Zato ji njen brat ne zaupa

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prevzela je skrbništvo nad odraslim bratom. Ta se njene pomoči brani, zato jo je zvlekel na sodišče. Družinski prijatelj razkriva, zakaj je odnos med njima skrhan.
Oglej si celoten članek

Mlajši brat velike Steffi Graf, Michael, je bil avgusta aretiran, ker je prijatelju zagrozil s smrtjo in s kladivom razbil okno avtomobila. Dva tedna pozneje so zaradi Grafa spet poklicali policijo. 49-letnik je razgrajal pred hišo nekdanje žene svojega prijatelja. Možje v modrem so ga lahko pomirili šele z uporabo paralizatorja.

Nekdanja teniška igralka je postala njegova skrbnica, kar pa Grafu ni všeč, zato jo je zvlekel pred sodnika. Michael je po ločitvi pri svoji slavni sestri celo živel. Vsi so se sicer zelo dobro razumeli, dokler ni bil izvoljen Trump in so postajale teorije zarote vse bolj popularne, piše Bunte. Graf naj bi bil obseden s pristaši QAnon teorije, ki trdijo, da sta Barack Obama in Hilary Clinton del satanističnega kroga, ki trpinči in ubija otroke. Tudi Graf naj bi širil različne teorije, na svojem vrtu pa naj bi izvajal eksperimente s kemikalijami. 

Družinski prijatelj sedaj razkriva, da je za Michaelove težave kriv oče Peter Graf, ki je tudi od njega zahteval velike uspehe. Upal je, da bo sinu uspelo v Formuli 1. Iz Michaela naj bi prvaka naredil Gerd Schüler, ki je bil v osemdesetih uspešen dirkač, a ta pravi, da je bil mladi Graf sicer pogumen, a ne dovolj nadarjen. Steffi je domov nosila pokal za pokalom, njen brat pa se je utapljal v razočaranju. Vseskozi je živel v sestrini senci in ta bo sedaj upravljala celo z njegovim premoženjem. "Težko je, če si moraš kot odrasel moški priznati, da se nimaš pod nadzorom," je za RTL še povedal Schüler.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.