Družinski trenutki: Takšen očka je Denis Avdić

Foto: joonglaa
Foto: joonglaa
Pravi, da je to pomembnejše od šole …
Oglej si celoten članek

Priljubljeni radijski voditelj Denis Avdić je očka dvema sinovoma, Timu in Niku, ki ju zelo redko izpostavi javnosti. Tokrat je naredil izjemo in pokazal, kako med šolskimi zimskimi počitnicami s starejšim Timom uživata na smučišču Kope.

"Izobrazba je pomembna, a smučanje je pomembnejše," je zapisal ob fotografiji, ki jo je objavil na Instagramu. Avdić je v radijski oddaji na svoj rojstni dan pred kratkim povedal, kako rad je v očetovski vlogi, a se pošalil, da bi raje videl, da bi otroci na svet prišli stari okoli tri leta, ker so takrat najbolj luštni. Se strinjate?

Denis je sicer pred kratkim za Joongloo razkril, kaj se je zgodilo, ko je prvi srečal Janeza Janšo. Kako bizarno ... Odgovor si lahko ogledate TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:03 18. Februar 2020.

    Avdič->Ravnatelj

  • 17:25 18. Februar 2020.

    Pa koga briga en Avdić in njegovi družinski trenutki.Pomoje,da ne bi "napraskali" niti 500 ljudi,ki bi jih to zanimalo.

  • 15:38 18. Februar 2020.

    Balkanc prinitivni prostaski nizkotnez!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.