Drzna Dončićeva Anamaria: Pokukala ji je izpod obleke!

Anamaria Goltes je vse bolj opazen del domače modne scene …
Oglej si celoten članek

Dekle Luke Dončića je tudi to sezono del domačega tedna mode LJFW. Včeraj je bila kot obiskovalka deležna veliko pozornosti, ko je revije obiskala odeta v oprijete kolesarske kratke hlače in črn plašč, izpod katerega je na plan pokukalo del njenega oprsja.

Lepa Anamaria, sicer študentka ekonomije, bo danes na tednu mode nastopila tudi kot model. V tej vlogi se je preizkusila že spomladi, ko jo je pod okrilje vzel Tomaž Mihelič, bolj znan kot Marlena, s svojo agencijo Immortal models. Ana pa je tudi obraz nekaterih priznanih domačih modnih znamk, kot sta Lisca in Zlatarna Celje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:05 23. Oktober 2019.

    Dokler je mlada in se lahko prodaja, lahko tako govori.

  • 10:49 23. Oktober 2019.

    kaj ko bi tebi ana pokukala pamet iz glave...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.