Drzni dijak pozval predsednika Pahorja, se je odzval povabilu?

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Predsednik Borut Pahor je na svojem Instagramu objavil pismo, ki mu ga je poslal eden izmed slovenskih dijakov.
Oglej si celoten članek

"Spoštovani g. predsednik! Sem Borut Fajs, povprečen slovenski dijak s prav posebno željo. Že od nekdaj si želim z vami zaigrati igro košarke. Bolj specifično, želim vas premagati v metanju trojk. Zanima me, če bi mi bili pripravljeni podariti malo svojega časa in se z mano pomeriti v metanju trojk. Si upate? V pričakovanju zasluženega pozitivnega odgovora, se vam v naprej zahvaljujem. Lep pozdrav, Borut," se je glasilo pismo, ki je bilo podpisano tudi s smeškom. 

In kaj je storil predsednik Borut Pahor? Takole mu je odpisal na Instagramu: "Dragi Borut Fajs, midva imava tri skupne stvari: ime, domišljavost in podpis ? (glej puščico). Seveda pa se v nečem tudi razlikujeva: v metanju trojk sem boljši, se vidiva."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:44 28. Februar 2020.

    Pahor je predlagal novega mandatarja in vlado. Pozabil pa je teči "kakšen čudoviti dan" Slovenija s tem bi potrdil,da je …

  • 10:54 28. Februar 2020.

    Naj rajši pove kdaj bo uveljavil zaradi njegove nesposobnosti zjeban arbitražni sporszum s hrvati??

  • 08:15 28. Februar 2020.

    Stavim na Boruta!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.