Dubrovnik med top mesti za medene tedne

Foto: Shutterstock Dubrovnik Foto: Shutterstock Fidži Foto: Shutterstock Amalfi Foto: Shutterstock St Barths Foto: Shutterstock Sveta Lucija
Hrvaško mesto Dubrovnik se je znašlo med petimi najbolj vročimi destinacijami za medene tedne v letu 2013.
Oglej si celoten članek

Spletna stran Huffingtonpost.com je naredila seznam krajev, ki so idealni za romantični pobeg po poroki. Med petimi destinacijami, ki vam bodo ponudile nepozabne medene tedne, je tudi hrvaški Dubrovnik.

Villa Dubrovnik, Hrvaška

Po mnenju Huffington Posta ima Hrvaška vse; lepe plaže, enkratno kulturo in čudovite nacionalne parke. Za medene tedne pa je najboljši z zidom obdani srednjeveški Dubrovnik, oziroma Villa Dubrovnik, ki združuje moderno s tradicijo in parom omogoča neskončne možnosti za romantiko. Najbolj privlačni so balkoni nad morjem, ki iz vsakega para izvabi poljub.

Tadrai Island Resort, Fidži

Letovišče Tadrai Island Resort je namenjeno izključno parom, mladoporočence pa do zasebne vile vozi helikopter. Parom ponujajo tudi zasebne bazene s pogledom na ocean, razvanjanje v wellnessu, avanturisti pa lahko uživajo v potapljaju, vožnjah s kajakom in obiskih majhnih vasic.

Hotel Palazzo Sasso, Amalfi, Italija

Mestece ob obali Italije je odlično mesto za romantično razvajanje. Novopečeni zakonci lahko uživajo v okusni hrani, ki jo ponujajo številne družinske restavracije s pogledom na morje, po večerji pa se razvajajte s sprehodom po pisanih kamnitih ulicah.

Hotel Le Toiny, St Barths

Francoski otok St Barths je pravi za pare, ki radi poležavajo na plažah in uživajo v nočnem življenju. Otok je zahvaljujoč odličnim restavracijam in rajskim plažam ena najbolj zaželenih destinacij na svetu. Hotel Le Toiny je na idealni lokaciji, poseben pa je zaradi okusnih zajtrkov, ki vam jih v sobo dostavijo vsak dan.

Hotel The BodyHoliday, Sveta Lucija

Karibski otoček je za pare, ki radi združujejo adrenalin in sproščanje. Zjutraj vas čakajo aktivnosti na vodi, potem poležavanje na plaži, zvečer pa romantična večerja. Hotel The BodyHoliday ponuja še zasebne ure tenisa, streljanja in joge, sproščanje v wellnessu in kulinarično razvajanje ob domačih jedeh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.