Duhovito darilo za veleposlanika

Foto: Žurnal24 Veleposlanik z darilom. (Foto: Facebook) Foto: Žurnal24 veleposlanik, radio1 Foto: Žurnal24 veleposlanik, radio1
Potem ko je neznanec čez ograjo na dvorišče ameriškega veleposlaništva v Ljubljani vrgel nahrbtnik, so novinarji Radia 1 veleposlaniku predali prav posebno darilo.
Oglej si celoten članek

Ameriškemu veleposlaniku Josephu A. Mussomeliju so namreč podarili znak, na katerem piše: "Prepovedano metanje nahrbtnikov čez ogrado." Zapis so tudi "prevedli": "Do not trov jor ruzak over de amerishka ograja."

"Odziv je bil zelo pozitiven. Še bolj kot sem pričakovala. Bili so zelo prijazni, vljudni, sproščeni in darilu so se nasmejali ter ga z veseljem sprejeli," je za nas povedala radijska voditeljica Ivjana Banić, ki je darilo predala.

Povedala je še, da so se za darilo odločili zato, da se incident ne bi več ponovil. "Nikjer na ograji namreč ni posebnega opozorila za tovrstna dejanja."

Veleposlanik jim je sicer še zaupal, da so podoben znak že imeli obešenega in da bi bilo mogoče fino "ponoviti vajo".

Video si lahko ogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.