Duran Duran prvi v Evropi

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Legendarni Duran Duran so skoraj po vsej Evropi v spletni trgovini iTunes z novim albumom All You Need Is Now zasedli prvo mesto.
Oglej si celoten članek

Težko pričakovani, že trinajsti album britanske zasedbe Duran Duran, ki nosi naslov All You Need Is Now, je skoraj takoj po izdaji že med najpopularnejšimi.

 

Album je na prodajne police prišel v torek, 21. decembra, in je že čez nekaj ur postal najbolj prodajan album v spletnih trgovinah iTunes v Veliki Britaniji, Avstriji, Belgiji, Grčiji, Italiji, Španiji, na Portugalskem, Finskem Nizozemskem in na Danskem. Na vrh se je zavihtel tudi čez lužo, v ZDA in Kanadi ter v Avstraliji.

 

All You Need Is Now je produciral britanski glasbenik in dobitnik grammyja, Mark Ronson, ki je med drugim sodeloval že z Amy Winehouse, Adele, Kaiser Chiefs in Lily Allen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.