Dva velika ega znova v laseh

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po 20 letih bosta Tom Cruise in Brad Pitt znova skupaj posnela film.
Oglej si celoten članek

Prvič po letu 1994, ko sta skupaj posnela uspešnico Intervju z vampirjem, bosta tokrat skupaj zaigrala v akcijski drami Go Like Hell, ki bo v kinematografe prišla leta 2015. Poznavalski viri že trdijo, da se bo zgodil „epični prepir egov“.

"Do zdaj sta bila oba vajena biti med najboljšimi, ko pa ju združite v isti film, se že obetajo težave," je pojasnil vir. Oba se bosta ves čas bojevala, da se ne bi počutila ponižana ali podcenjena.

V drami bo Cruise upodobil pokojnega ameriškega dirkača formule 1 in avtomobilskega oblikovalca Carrolla Shelbyja, zgodba pa bo pripovedovala o rivalstvu med Fordom in italijanskim moštvom Ferrarija, ki bo vrhunec dosegla leta 1966, ko je Ford prvič zmagal na dirki.

Ker pa se velika igralca nista marala že na snemanju Intervjuja z vampirjem, gre pričakovati, da se bosta sovražila tudi zdaj. Pitt je nekoč priznal, da ni rad snemal tega filma, in dodal, da ga tudi Tom ni. "Živciral me je. V nekem trenutku med snemanjem sem ga začel res sovražiti. On je severni pol, jaz pa južni. Med nama se je ustvarilo neko tekmovanje, ki je zasenčilo kakršnokoli pravo komunikacijo," se spominja Brad.

Zanimivo pa je bilo tudi to, da je Tom, ki v višino meri le 1,7 metra, na snemanju vedno nosil škornje, da bi lažje gledal v oči Bradu, ki je od njega višji deset centimetrov.

"Mislim, da Tom komaj čaka, da bo z Bradom stopil v areno in mu dokazal, da je še vedno Top Gun," je izjavil vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.