Dva znana Slovenca bosta zibala

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Nekaj je v zraku … Glasbenik in športnik bosta letos zibala. Eden bo očka postal prvič, drugi pa že ima dveletno hčerko.
Oglej si celoten članek

Foto: Marko Ocepek Peter Mankoč

Luka Šulić, Mariborčan, ki je član dua 2Cellos, z dekletom pričakuje prvega otroka. Luka se je z dekletom, slovensko manekenko Tamaro Zagoranski, zaročil lanskega decembra na romantičnem potovanju po Novi Zelandiji. Luka je za hrvaško televizijo RTL potrdil, da je Tamara noseča in dodal, da komaj čaka, da dobita otroka.

 No, Luka pa ni edini, ki bo dobil otroka. Revija Story poroča, da drugega otroka pričakuje tudi nekdanji plavalec Peter Mankoč, ki je pred dvema letoma dobil prvega otroka, hčerko Brino.

Obema paroma čestitke tudi iz našega uredništva!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:22 31. Marec 2017.

    Še več neznanih, jih je pa ŽE.<br />Tud jest - vmes :-)

  • 13:28 30. Marec 2017.

    Kadar bosta zibala dva znana Slovenca, temu rečemo Baby Boom?<br />Svašta, res...... K.D., ti si res neverjetna v vsej svoji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.